Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lantronix komt met xPrintServer - Office Edition

De xPrintServer - Office Edition van Lantronix is een gebruiksvriendelijke mobiele printoplossing voor zakelijke gebruikers van toestellen met het besturingssysteem iOS van Apple, zoals iPads en iPhones. Gebruikers kunnen rechtstreeks vanuit het ingebouwde printmenu van iOS materiaal afdrukken naar vrijwel elke netwerk- of usb-printer. Hiervoor hoeven ze geen apps te downloaden, software te installeren of een computer te gebruiken.

De xPrintServer - Office Edition van Lantronix biedt een aantal belangrijke nieuwe functies op het gebied van beveiliging en zakelijk beheer, zoals authenticatie op afstand en op basis van Active Directory, ondersteuning voor proxy-servers en de mogelijkheid om usb-printers met het netwerk te verbinden. Het apparaat is in nauwe samenwerking met de zakelijke klanten van Lantronix ontwikkeld om ict-afdelingen te helpen om gebruikers binnen de hele organisatie te laten printen vanaf toestellen met iOS.

Belangrijke functies zijn onder meer: ondersteuning voor usb- en netwerkprinters (vast en draadloos), verbeterd gebruikersbeheer (gebruikersrechten voor printers, beveiliging en bewaking van printers en gebruiksgroepen), ondersteuning voor proxy-servers, functies voor het opslaan en herstellen van gegevens en mogelijkheden voor het exporteren van logbestanden, ruwweg het formaat van een iPhone, zonder de noodzaak van aanvullende software, cd’s of downloads en printers worden automatisch gedetecteerd en beschikbaar gemaakt.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.