Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samsung introduceert nieuwe serie SSD’s

Samsung presenteert de nieuwe serie solid state drives (ssd). Deze zijn specifiek ontworpen voor het gebruik in pc’s en verschijnen in twee varianten: de SSD 840 Series voor algemeen gebruik en SSD 840 PRO Series voor het meest veeleisende gebruik.

Doordat de ssd’s nu verkrijgbaar zijn in twee varianten kunnen mensen hun keuze beter laten aansluiten bij hun specifieke behoefte. Wie zijn pc of notebook wil versnellen en vooral op zoek is naar ruimte voor de opslag van games en muziekcollecties kiest voor de SSD 840 Series met een opslagcapaciteit van 250GB of 500GB. Degenen die de hoogste eisen stellen, vinden de perfecte drive bij de PRO-varianten die qua rekenkracht en snelheid cutting edge zijn.

De nieuwe series ssd’s ondersteunen Sata 6.0 gigabit-per-seconde (Gb/s). De prestaties vallen grotendeels terug te voeren op de nieuwe Samsung MDX-controller die zorgt voor grote prestatie, hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Samsung SSD 840 PRO Series levert honderdduizend input/output bewerkingen per seconde (iops) bij random leesbewerkingen en negentigduizend iops bij random schrijfbewerkingen.

De SSD 840 PRO Series introduceert drie belangrijke hardware functies: Worldwide Name (WWN), led-indicator support en op hardware gebaseerde AES 256-bit Full Disk Encryption (FDE). De eerste twee functies maken het gemakkelijk om de 840 PRO Series te integreren in server en opslagsystemen. De AES 256-bit Full Disk Encryption helpt data te beveiligen, doordat het informatie op de disk versleutelt zonder dat het de prestaties beïnvloedt.

Door de driestaps migratie en de iopsprestaties, is de Samsung SSD 840 Series volgens de fabrikant de beste upgrade voor je pc. De nieuwe Samsung Data Migration software maakt het gemakkelijk om al je data over te zetten van je oude harde schijf naar je ssd. De snelheid van de Samsung MDX-controller maakt multitasken sneller dan ooit. De upgrade naar ssd is de beste manier om je pc nieuw leven in te blazen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-01-02T13:33:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.