Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netgear komt met mobiele voice gateway

Netgear introduceert de MVBR1517 4G LTE mobiele breedband voice gateway. De MVBR1517 is een lte voice gateway die telefonische diensten, Wi-Fi en netwerkbeveiliging over een ingebouwde 4G lte-modem levert.

De gateway is ontwikkeld om meerdere fdd/ td-lte-bandbreedtes te ondersteunen en biedt particuliere en zakelijke eindgebruikers zowel telefonische diensten als directe internettoegang via Wi-Fi of Ethernet voor elk van hun met het internet verbonden apparaten.

De MVBR1517 biedt mobiele operators een competitieve oplossing voor het vervangen van verouderde vastelijnsdiensten. De geïntegreerde telefoniepoorten op de MVBR1517 bieden spraakdiensten op aangesloten analoge of dect-telefoons waardoor er een complete vastelijns vervangingsservice wordt gecreëerd. Vooral nuttig in gebieden waar de dekking van breedbanddiensten, zoals dsl als kabel slecht zijn of niet bestaan. De ingebouwde firewall, plus een draadloze encryptie biedt extra veiligheid en gemoedsrust aan de klanten van de mobiele operators omdat hun apparaten met de MVBR1517 zijn beschermd tegen externe cyberaanvallen. Daarnaast draagt de MVBR1517, omdat 4G lte zich zal blijven evolueren, bij aan het leveren van diensten met een hogere bandbreedte, lagere vertraging en lagere kosten per gigabit aan gegevens.

Om zijn mobiele broadband technologieën te versterken is Netgear een samenwerking aangegaan met Global Wireles Technologies (GWT). Een wereldwijde organisatie gespecialiseerd in relay en kleine cell technologieën voor 3G en 4G lte. Met de toevoeging van deze technologieën verbetert GWT Netgear’s mobiele breedbandproducten en stelt service providers in staat om klanten die op mobiele bandbreedte vertrouwen krachtige oplossingen te bieden voor stem- en datadiensten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-02-28T14:12:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.