Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PowerlineEcco datacollector met eigen identiteit

Dit artikel delen:

De powerlineEcco en de Ecco+ van Panmobil zijn slimme en kosten efficiënte datacollectors met veel mogelijkheden. Opvallend zijn de vier actieknoppen op de Ecco die door de gebruiker zelf geprogrammeerd kunnen worden. De afneembare voorkant maakt het mogelijk om een eigen identiteit aan de scanner te geven. Met meer geheugen (tot 8 GB) en snelle 1D Reader Module is de Ecco volgens distributeur Duranmatic een aanwinst voor elke branche.

De nieuwste 1D en 2D datacollectors van Panmobil, de powerline Ecco en de Ecco+ zijn nu verkrijgbaar bij Duranmatic. Deze slimme en kosten efficiënte datacollectors bieden de gebruiker mogelijkheden als een uitbreidbare rfid-module. Een van de kenmerken van de Ecco is de aanpasbare voorkant. Deze is te customizen in diverse kleuren, afbeeldingen en teksten, waardoor de datacollector een eigen identiteit krijgt. Opvallend aan de Ecco zijn de actieknoppen die eigenhandig geprogrammeerd kunnen worden zoals ja/nee, ok/niet ok, schoon/vuil, et cetera.

De gegevens worden verwerkt via usb of Bluetooth. Met de IP64 als beschermingsklasse, zijn de collectors aantoonbaar beschermd tegen stof, vuil, water en tegen schokken, waardoor de Ecco geschikt is voor outdoor of de industriële markt. Met een geheugen (tot 8 GB), snelle 1D en 2D Reader Module, embedded middleware, Wi-Fi en beveiligde communicatie tussen de collectors en iOS, Android en erp-applicaties, is de Ecco volgens Duranmatic een aanwinst voor elk bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-15T13:34:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.