Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

RF Code komt met environmental monitoring

RF Code kondigt de verkrijgbaarheid aan van een bundel voor environmental monitoring (em) voor decentrale systeemruimten. RF Code biedt real-time asset management en oplossingen voor onbedrade environmental monitoring voor de datacenters van veel van 's werelds grootste ondernemingen.

Of het nu om netwerk- of patchruimten gaat, dit zijn de essentiële spaken om de naaf die het datacenter vormt. Departemental processing systems en intra-company-connectiviteit bevinden zich bij geografisch verspreide kantoren allemaal in ruimten die oorspronkelijk niet zijn ontworpen voor het huisvesten van dit soort omgevingsgevoelige technologie.

De em-bundel van RF Code voor decentrale systeemruimten omvat alle sensoren en uitlezers die nodig zijn om te controleren dat aan alle voorwaarden voor stroomvoorziening en koeling binnen deze ruimten wordt voldaan, en dat zo de beschikbaarheid en de prestaties van de aanwezige systemen, op afstand of lokaal kan worden gemonitored. In een recente case study beschreef American Greetings de dramatische besparingen op het gebied van tijd en kosten waar het bedrijf nu van profiteert, dankzij het inzetten van monitoring van deze decentrale locaties.

RF Code heeft zich een positie verworven van een de facto standaard voor asset management en environmental monitoring binnen datacenters. RF Code levert live data aan de meerderheid van de toonaangevende DCIM platforms, daarnaast maakt het geautomatiseerd gebouwbeheer mogelijk door integratie met gbs-systemen.

Het beheren van dit soort ruimten is van cruciaal belang voor het presteren van organisaties, maar zijn heel moeilijk te monitoren en te controleren. Deze nieuwe, gunstig geprijsde monitoring-bundel van RF Code reduceert kostbare downtime, verhoogt de efficiency en verbetert het inzicht in de prestaties van systemen op deze decentrale locaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-03-20T10:32:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.