Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam lanceert Management Pack v6 voor VMware

Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft Veeam Management Pack (MP) v6 voor VMware gelanceerd. De nieuwe versie biedt middelgrote tot grote bedrijven die werken met Microsoft System Center aanvullende prognose- en planningsmogelijkheden om VMware-omgevingen beter te kunnen beheren.

Nieuwe versie biedt aanvullende prognose- en planningsmogelijkheden binnen MS System CenterVeeam MP breidt System Center uit met monitoring, beheer en capaciteitsplanning voor VMware en biedt vanaf één enkele console een eenduidig beeld van zowel fysieke als virtuele infrastructuren en applicaties. Veeam MP breidt Microsoft System Center uit om inzicht te verkrijgen in de VMware-infrastructuur, waaronder virtuele machines, VMware vSphere en de resources waarop deze draaien, toekomstige capaciteitsbehoeften effectief te kunnen plannen, problemen sneller op te lossen om zo te voldoen aan service level-eisen en continu de efficiëntie van het datacenter te blijven verbeteren.

De nieuwe versie van Veeam MP bevat nieuwe rapportages voor VMware-capaciteitsplanning op host failure modeling, prestatievoorspellingen voor vSphere-clusters en capaciteitsprognoses voor virtuele machines. Deze rapportages zorgen ervoor dat it-beheerders op de hoogte zijn van capaciteitsproblemen, voordat deze tot storingen kunnen leiden. Ook bevatten de rapportages ‘what-if’-modeling waarmee it-beheerders kunnen zien welke invloed specifieke veranderingen in hun virtuele infrastructuur hebben op de prestaties.Ondersteuning en beschikbaarheidVeeam MP v6 ondersteunt VMware vSphere 5.1, Microsoft Windows Server 2012 en Microsoft System Center 2012 SP1 en is vanaf nu beschikbaar. Nieuwe gebruikers van Veeam MP die met Microsoft System Center werken of gaan werken, kunnen profiteren van tien gratis sockets en een jaar gratis onderhoud. De licentie kent geen verloopdatum en biedt alle functionaliteiten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-12T10:38:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.