Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brocade komt met VCS Fabric-plug-in

Brocade lanceert een nieuwe Brocade VCS Fabric-plug-in die voorziet in krachtige on-demand provisioning-mogelijkheden in cloud-omgevingen op basis van OpenStack. Brocade onderstreept hiermee zijn blijvende steun aan het OpenStack-initiatief en zijn commitment aan open-netwerkoplossingen voor bedrijven en serviceproviders.

De Brocade VCS-plug-in is beschikbaar als een component van de OpenStack Grizzly-release. De oplossing breidt de ingebouwde karakteristieken van de Brocade VCS Fabric-technologie verder uit door deze te koppelen aan het provisioning-gemak dat OpenStack biedt. Hierdoor kunnen klanten veel sneller netwerkcapaciteit en -diensten inzetten in hun cloud-datacenters dan mogelijk is met legacy-netwerkarchitecturen en -provisioning-tools. De oplossing is een essentiële component van de ‘On-Demand Data Center'-strategie van Brocade.

Naast het leveren van de Brocade VCS Fabric-plug-in loopt Brocade ook voorop in de OpenStack-ontwikkelaarscommunity met het bieden van een Fibre Channel-blueprint voor storage-networking. Met het leveren van een raamwerk voor Fibre Channel-zonebeheer biedt Brocade klanten meer mogelijkheden om OpenStack te omarmen. Dat gebeurt door ervoor te zorgen dat investeringen in bedrijfskritische Fibre Channel Storage Area Networks (san’s) zijn beschermd als deze zich verplaatsen naar de cloud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-02T14:08:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.