Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

WD brengt WD SE-schijven op de markt

WD heeft de innovatieve WD SE-harde schijven geintroduceerd. Deze harde schijven zijn ontworpen voor scale-out datacenters. Door de combinatie van performance, betrouwbaarheid en stabiliteit zijn ze geschikt voor grootschalige, gerepliceerde omgevingen, middelgrote network attached storage (nas) en back-up/archiveerapplicaties. WD SE is gebouwd op een professioneel platform voor de hoogste betrouwbaarheid voor 24x7 beschikbaarheid

De sterke groei van dataopslag heeft geleid tot versnelde scale-out van datacenters van elke omvang. De nieuwe WD SE harde schijven, nu leverbaar met capaciteiten tot 4 TB, bieden een oplossing voor groeiende datavolumes in de vorm van een behuizing met meerdere schijven, zonder concessies te doen op het gebied van professionele functies.

WD SE schijven zijn ook geschikt voor oplossingen op het gebied van network attached storage (nas) in het mkb. Het professionele ontwerp en de grotere capaciteit maken de schijven geschikt voor nas-eenheden met zes of meer bays voor het mkb en voor multi-tenant nas-oplossingen in racks met maximaal 24 bays. Dat geeft nas-integrators een aanvulling op de WD Red-harde schijven, die geschikt zijn voor kleine nas-systemen.

De andere harde schijven van WD, geschikt voor datacenters (WD XE en WD RE), zijn bedoeld voor de bovenkant van de nas-markt, met grotere duurzaamheid en performance voor grootschalige nas-racksystemen. Samen vormen de WD SE, WD XE, WD RE en WD Red een compleet portfolio van opslagoplossingen die geschikt zijn voor nas-implementaties van elke schaal en omvang. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-03T14:46:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.