Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Stellar komt met Phoenix Windows Data Recovery V6

Stellar Data Recovery komt met de zesde release van zijn data recovery software. Phoenix Windows Data Recovery V6 stelt gebruikers in staat om de zeer complexe taak van het terughalen van verloren bestanden, documenten, e-mails en andere data te vereenvoudigen. De software is geschikt voor alle gangbare soorten datadragers zoals harde schijven, usb-sticks, cd/dvd’s, sd-cards, et cetera.

De nieuwe versie V6 maakt gebruik van een scanmethode die door Stellar zelf is ontwikkeld. V6 heeft een verbeterde gebruikersinterface. Deze versie heeft niet alleen het recovery-proces efficiënter gemaakt, maar ook de resultaten zijn beter dan voorgaande versies. Dit betekent dat gebruikers vrijwel alle data kunnen terughalen die zij verloren zijn, zelfs bij de meest serieuze gevallen van datacorruptie.

De software is verkrijgbaar in drie edities: Home, Professional en Technician. Home-gebruikers hebben al de beschikking over Stellar’s recovery tool. Professional-gebruikers hebben als extra features cd/dvd recovery, e-mail recovery en nog enkele andere tools. Technicians hebben toegang tot geavanceerde tools zoals remote recovery om toegang te krijgen en recoveries uit te voeren op iedere computer wereldwijd en raid recovery voor het uitvoeren van recoveries op raid-configuraties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-04T10:09:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.