Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba TEC lanceert VICtory Plus

Toshiba TEC lanceert VICtory Plus, een nieuw pay-per-label-concept voor barcodeprinters. VICtory Plus is een programma voor partijen die niet willen investeren in hardware. Gebruikers betalen per trimester een bedrag en krijgen daarvoor een volledig zorgeloze exploitatie inclusief gegarandeerde levering van verbruiksgoederen, hardware en service. VICtory Plus biedt bedrijven inzicht in hun totale printerkosten. Toshiba TEC is volgens eigen zeggen de eerste fabrikant van barcode- en RFID-printers, die een dergelijk concept aanbiedt.

Voordat gebruikers toetreden tot VICtory Plus, analyseert Toshiba TEC de bestaande situatie. Vervolgens formuleert het bedrijf een besparend voorstel inclusief printerhardware, verbruiksmaterialen (inktlinten en labels), service en eventueel labelontwerpsoftware. Daarnaast beschikt een organisatie over de nodige tools om het printerpark en de toelevering van verbruiksmaterialen op een dynamische manier te organiseren en te beheren. Hierdoor ontstaat een optimaal inzicht in het gebruik en de kosten van labelprinters, op basis waarvan een bedrijf een besparingsstrategie kan formuleren.

Onderdeel van het VICtory Plus-programma is dat Toshiba TEC de status en het gebruik van alle printers in het netwerk monitort. Een VICtory Plus-programma loopt drie of vijf jaar en is elk jaar bij te sturen. Naast VICtory Plus biedt Toshiba TEC ook het VICtory-standaardprogramma aan. Dit programma is voor gebruikers die geen langetermijncontracten willen. Zij kopen de hardware en krijgen daarbij garantie op de printkop en gegarandeerde beschikbaarheid van reserveonderdelen voor ten minste zeven jaar.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-06-04T15:23:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.