Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Raidon SL5640-LB2 biedt 16TB opslag

De Raidon SL5640-LB2 van Raidon is een network attached storage (nas) met maximaal 4TB disk per bay. In deze nas kunnen 4x 3.5-inch Sata schijven geplaatst worden in desgewenst JBOD, RAID0, RAID1 en RAID5 configuratie. De SL5640 bevat standaard een AMCC APM82181 1GHz CPU en 512MB DDR-2 geheugen.

Via de web interface is het mogelijk om met de Raidon SL5640-LB2 van Raidon een private cloud op te zetten. Het apparaat ondersteund verder verschillende ingebouwde applicaties en is eenvoudig te configureren. Toegang van gedeelde mappen kan via netwerk / of browser op basis van vooraf ingestelde user instellingen. 
De SL5640 kan overweg met Windows Active Directory, iSCSI targets en er kunnen torrents gedownload worden via een daarvoor beschikbare applicatie. Het apparaat maakt gebruik van een AC power stroomtoevoer en heeft een Gigabit Ethernet aansluiting voor data overdracht via het netwerk. Aan de voorzijde geven een fraai verlichte display en diverse leds informatie over de status van het apparaat. Aan de achterkant is er ruimte voor drie usb-apparaten (printers of udb-sticks/disks naar keuze.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Best een leuke oplossing voor een betaalbare prijs. Alleen zal dit met 4 sata disken niet echt gaan vliegen qua performance.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-07-09T14:02:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.