Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Thunder Series ADC’s gecertificeerd voor SAP

De Thunder Series Application Delivery Controllers (ADC) van A10 Networks, met ACOS 2.x en bescherming tegen Distributed Denial of Services (DDoS) aanvallen, zijn gecertificeerd voor het integreren met SAP-applicaties. De ADC's verhogen zowel de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van SAP-oplossingen, als de beveiliging tegen steeds complexere bedreigingen, waaronder DDoS-aanvallen.

De A10 Thunder Series zijn gecertificeerd voor het integreren met SAP-applicaties op basis van de nieuwste testen voor netwerkbeveiliging, betrouwbaarheid en beschikbaarheid, uitgevoerd in het SAP Integration & Certification Center (SAP ICC). Daaruit is gebleken dat de Thunder Series zowel de prestaties en beveiliging voor traditionele implementaties binnen het bedrijf als van cloudoplossing verbetert.

Gecertificeerde integratie van A10 ADC’s in een SAP-omgeving biedt bedrijven biedt een aantal voordelen. Load balancing zorgt hogere beschikbaarheid van applicatieservers, om storingen te voorkomen. Betere applicatiebeveiliging door middel van x.509 en andere technieken, die alle cliënts als veilige gebruikers authenticeert voordat ze toegang krijgen tot de SAP backoffice-applicatie. Verder is er betere beveiliging tegen DDoS-aanvallen en bescherming van SAP-applicaties tegen andere aanvallen, door de Thunder Series als Web Application Firewall (WAF) in te zetten en Reverse Proxy te voorkomen. Tot slot is er snelle verdeling van het cliëntverkeer over meerdere applicatieservers, om de schaalbaarheid van een SAP-omgeving te vergroten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-07T10:09:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.