Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe Seagate HDD voor cloud-datacenters

 

Storagespecialist Seagate Technology is gestart met het leveren van de Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v4, naar eigen zeggen ’s werelds snelste 6 TB harddiskdrive. Deze drive biedt krachtige prestaties en is een belangrijke stap voorwaarts op het gebied van scale-out data-infrastructuren en biedt forse opslagcapaciteit en hoge betrouwbaarheid.

De Seagate Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 biedt topprestaties voor nearline hdd door voort te bouwen op het achtste-generatie platform. Dat zorgt voor 25 procent meer prestaties ten opzichte van concurrerende 6 TB drives. De Enterprise Capacity 3.5 HDD v4 is daardoor de ideale oplossing voor 24x7 opslag van grote hoeveelheden data. De hdd maakt gebruik van de nieuwste-generatie 12 Gb/s sas en biedt klanten schaalbaarheid, zodat hun systemen voorbereid zijn op de toekomst. De oplossing is tevens leverbaar met een sata 6 Gb/s-interface voor eenvoudige systeemintegratie.

De diskdrives maken gebruik van multidrive rotational vibration-tolerantie voor consistente prestaties en accurate dataopslag in omgevingen met een hoge dichtheid. Met zijn 7200 rpm-prestaties, ramp load-technologie en een vochtigheidssensor biedt de drive optimale prestaties, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. De oplossing is speciaal ontwikkeld voor grootzakelijke omgevingen en gebruikt met het oog daarop de T10- en T13-compliant power management-standaarden. Dit zorgt voor optimaal energieverbruik met maximaal 90 procent aan energiebesparing.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5055110). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×