Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Synology introduceert NAS-server EDS14

 

Synology introduceert embedded Datastation EDS14, een compacte, geavanceerde nas-server, die zich onderscheidt door zijn robuustheid en hoge betrouwbaarheid. Bijzonder aan de EDS14 is dat deze voor de opslag van gegevens geen gebruik maakt van traditionele harddisks, maar van een sdcx-geheugenkaart (maximale huidige capaciteit 128GB). Daarnaast kunnen externe schijven via een snelle usb 3.0-aansluiting gebruikt worden.

Met de EDS14 kunnen de geavanceerde netwerkopslagoplossingen van Synology ingezet worden voor bijzondere gebruiksscenario’s en omgevingen. De Synology EDS14 is bijna 70 procent kleiner (125 x 125 x 31mm) dan een standard 2-bay nas en is daardoor uitstekend inzetbaar in omgevingen met weinig ruimte. Door middel van dynamische koeling wordt de temperatuur van de cpu altijd optimaal gehouden.

De EDS14 is geschikt voor verschillende scenario’s, bijvoorbeeld in fabrieken waar een hoge temperatuur heerst, of in omstandigheden met sterke vibraties. Het voltage is schaalbaar van 7V tot 24V en het systeem is compatibel met PoE-splitters en 3G/lte. Daarnaast beschikt de EDS14 over diverse installatie-mogelijkheden, zoals een DIN-rail en een schakelbare stroomaansluiting voor additionele randapparatuur.

De nas kan (in een Windows-omgeving) downloadsnelheden bereiken tot 111,77MB/s. De dubbel uitgevoerde lan-poorten zijn in staat om communicatietaken van elkaar over te nemen indien een van de verbindingen uitvalt, waarmee de beschikbaarheid van het systeem wordt vergroot.

De EDS14 draait op Diskstation Manager (DSM), een intuïtief besturingssysteem dat mogelijkheden biedt om de productiviteit van gebruikers te verhogen en hun werk te vereenvoudigen, via een gebruikersinterface die is geoptimaliseerd voor multitasking.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5068900). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×