Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe kleurenpers van Xerox doet meer

 

Nu de nadruk in de grafimediabranche steeds meer komt te liggen op kleinere oplagen, kortere doorlooptijden en insourcen, zijn tijd en flexibiliteit de succesfactoren geworden. Door automatisering is het nu mogelijk meer opdrachten te verwerken dan voorheen. De Xerox Versan 2100 biedt uitkomst.

De Xerox Versan 2100 is met een afdruksnelheid van honderd pagina’s per minuut geschikt voor iedere productie-omgeving. De kleurenpers combineert snelheid, afdrukkwaliteit en geautomatiseerde functies en realiseert hiermee kleurrijke gepersonaliseerde communicatie en kwaliteitsdrukwerk dat impact maakt.

Kleurbeheer, het corrigeren van de schoon- en weerregistratie en het herhaalbaar leveren van correcte huisstijlkleuren gebeurt allemaal geautomatiseerd. Dankzij de inline geïntegreerde full width array kleurkwaliteit- en registratiemodule betekent dit meer productie in minder tijd en tegen lagere kosten. De nieuwe ‘Production Accurate Registration’ (PAR)-technologie zorgt voor zeer nauwkeurige schoon- en weerregistratie tijdens de productie, van pagina tot pagina en van opdracht tot opdracht.

Er zijn drie verschillende RIP’s (Digital Front End systemen/Print Servers) zijn leverbaar - de Xerox EX en EX-P 2100 Print Server, Powered by Fiery en de Xerox FreeFlow Print Server - zodat gebruikers de pers optimaal kunnen afstemmen op hun productie eisen en bestaande workflow(s).

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5069107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×