Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP kondigt nieuwe e-All-in-Ones aan

 

HP kondigt de HP ENVY- en HP Officejet-printer aan met daarin de laatste ontwikkelingen in mobiel printen voor direct, gemakkelijk en betaalbaar printen vanaf een smartphone of tablet. De nieuwe printers combineren HP’s professionele print kwaliteit en betaalbaar printen tegen verhoogde printsnelheid voor een nog betere thuisprint ervaring. Ze zijn uitermate geschikt voor creatieve projecten, hobbyprints en zakelijke documenten.

De HP ENVY 7640 e-All-in-One is bedoeld voor de drukst mogelijke huishoudens, omdat deze is ontworpen voor optimale creativiteit and productiviteit. Met geavanceerde mobiel printoplossingen waaronder in-OS printing vanaf iOS en Android maakt de HP ENVY 7640 e-All-in-One het mogelijk eenvoudig foto’s en documenten af te drukken vanaf ieder apparaat zoals een tablet of smartphone. De printer heeft een vernieuwd, strak design ten opzichte van voorgaande modellen. Daarnaast zijn een aantal functionaliteiten toegevoegd zoals een speciale foto lade, automatische documentinvoer van 25 pagina’s en automatisch dubbelzijdig printen.

Andere nieuwe apparaten binnen de ENVY-familie zijn de HP ENVY 5530 e-All-in-One en HP ENVY 5640 e-All-in-One. Deze halen respectievelijk printsnelheden tot negen of twaalf pagina’s per minuut. De nieuwe ENVY-printers zijn uitgerust met een groot aantal mobiel printoplossingen om printen vanaf een smartphone of tablet gemakkelijker dan ooit te maken.

De HP Officejet 5740 e-All-in-One is een geavanceerde printer de volgens HP hoogstaande prestaties levert. Met levendige, professioneel gekleurde en scherpe laserkwaliteit tekst is deze printer een verrijking voor ieder kantoor aan huis. De HP Officejet 5740 biedt intuïtief mobiel printen dat het nog makkelijker maakt om te printen vanaf smartphone, tablet of aangesloten pc’s.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5156107). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×