Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Google Drive-bestand printen met Udocx

Fenestrae heeft de integratie van Udocx met Google Drive uitgebreid. Met de cloud service kunnen gebruikers nu vanaf HP-, Sharp-, Xerox-, Ricoh- en Canon-apparaten papieren documenten naar Google Drive scannen en gemakkelijk vanuit Google Drive printen zonder de tussenkomst van een pc, laptop of tablet.

Met ruim vijf miljoen gebruikers is Google Apps for Work hard op weg de meest toonaangevende cloud oplossing te worden waarmee documenten, op iedere device, kunnen worden gemaakt, bewerkt en gedeeld. Door de integratie van Udocx met Google Drive kunnen printers en scanners direct met Google Drive communiceren. Zo kunnen documenten veilig en rechtstreeks naar een zakelijke Google-oplossing worden gescand. Daarnaast kunnen gebruikers benodigde documenten ook gemakkelijk met ieder verbonden apparaat printen. Met Udocx voor Google Drive wordt werken met papier en Google Drive gemakkelijk en efficiënt.

Net als Google Drive is Udocx een volledige cloud oplossing. Je hoeft geen software of servers te installeren om van de service gebruik te maken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-22T13:19:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.