Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Lantronix introduceert consolebeheer SLC 8000

Lantronix introduceert de nieuwe SLC 8000. Dit is de eerste modulaire oplossing voor consolebeheer binnen de branche. De SLC 8000 minimaliseert de implementatie- en beheerkosten met mogelijkheden voor veilig en centraal out-of-band beheer van de meeste ict-apparatuur.

Het modulaire ontwerp van de Lantronix SLC 8000 is uniek binnen de branche. Gebruikers kunnen hierdoor eenvoudig modules toevoegen of vervangen om de poortdichtheid en stroomvoorziening te verhogen of nieuwe beheerinterfaces zoals usb-poorten toe te voegen.
 
Met de Lantronix SLC 8000 kunnen ict-medewerkers ict-apparatuur vanaf een centrale locatie beheren en bewaken en hardwareproblemen oplossen, lokaal of via internet. Klanten kunnen een beroep doen op een optionele inbelmodem of mobiele gateway voor connectiviteit in het geval van netwerkstoringen. Ze kunnen ict-incidenten hierdoor snel en efficiënt verhelpen met minimale verstoring van de netwerkprocessen. Het modulaire ontwerp van de console manager staat garant voor eenvoudige schaalbaarheid. Gebruikers profiteren verder van lage totale eigendomskosten dankzij de mogelijkheid om naar behoefte modules toe te voegen en vervangen. De SLC 8000 biedt bovendien krachtige beveiligingsfuncties zoals ssl- en ssh-encryptie en authenticatie op afstand voor integratie met bestaande systemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-28T14:34:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.