Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba brengt Satellite Click Mini op de markt

 

Toshiba Information Systems Benelux breidt zijn productportfolio uit met een scherpgeprijsde, compacte 8,9-inch full hd-laptop: de Satellite Click Mini. Dit 2-in-1 device is met een simpele druk op de knop van een compleet uitgeruste laptop om te toveren tot een volwaardige tablet.

De Toshiba Satellite Click Mini wordt geleverd met Windows Update 8.1 met Bing (zoekmachine). Als bonus krijgen gebruikers gratis een eenjarig abonnement op Microsoft Office 365 Personal. Op die manier hebben zij toegang tot vertrouwde applicaties voor het lezen van e-mails en het genereren van nieuwe documenten. Om een consistente Windows-ervaring op verschillende devices te realiseren, kan het abonnement naast de Satellite Click Mini worden uitgebreid naar nog een ander toestel.

Daarnaast hebben gebruikers een jaar lang gratis de beschikking over 1 TB online dataopslag via Onedrive. Daarnaast krijgen ze elke maands zestig ‘wereldminuten’ cadeau om te kunnen bellen naar vaste of mobiele telefoons van familie en vrienden. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5214256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×