Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-producten kopen via it-BidZ

 

it-BidZ is een vernieuwend zakelijk it-platform dat bedrijven ontzorgt bij de aanschaf van hard- en software. Het principe is simpel. Bedrijven geven de benodigde producten aan op het platform, inclusief hun maximale budget. Vooraf gescreende leveranciers kunnen vervolgens alleen 'onderbieden' op de geplaatste opdrachten (BidZ). De leverancier met het laagste bod wint gegarandeerd de BidZ.

Het nieuwe zakelijke it-platform it-BidZ is per 2 februari 2015 officieel gelanceerd. Het platform ontzorgt bedrijven bij de aanschaf van nieuwe hard- en software. De vernieuwende formule zorgt ervoor dat bedrijven geen enkele offerte meer hoeven aan te vragen. Het principe is simpel. Bedrijven geven de benodigde producten aan op het platform, inclusief hun maximale budget. Vooraf gescreende leveranciers kunnen vervolgens alleen onderbieden op de door bedrijven geplaatste opdrachten (BidZ). Bedrijven krijgen dus nooit prijsvoorstellen boven hun maximaal aangegeven budget. Leveranciers vermijden hierdoor lange salestrajecten en winnen met het laagste bod gegarandeerd de BidZ.

Dennis Nettenbreijer, een jonge ondernemer uit Rotterdam, is het gezicht achter it-BidZ. In zijn vorige functie als accountmanager had hij vaak te maken met offerte aanvragen van bedrijven zonder persoonlijk contact. Zodra bedrijven weten welke producten ze nodig hebben, dan is het persoonlijke contact niet meer van belang. De combinatie van identieke producten en de huidige economie zorgt ervoor dat er maar één ding telt: de prijs. Hij realiseerde zich dat dit aankoopproces voor zowel klanten als leveranciers verbeterd kon worden.

it-BidZ ontzorgt zowel klanten als leveranciers op meerdere punten. De belangrijkste kenmerken zijn smart, safe & simple. it-BidZ is smart vanwege de tijdwinst voor zowel klanten als leveranciers. Bedrijven hoeven geen enkele offerte meer aan te vragen of tijdrovende gesprekken te voeren. Daarnaast biedt het platform de extra functionaliteit om als bedrijf te bepalen welke leverancier er mag bieden en welke niet. Doordat de leveranciers vooraf zijn gescreend en zichtbaar zijn op de website is het safe. Hierdoor is binnen tien minuten het inkoopproces afgehandeld voor minimaal de gewenste prijs. Simple dus.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5225164). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×