Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tintri komt met ondersteuning VMware vSphere 6

 

Tintri, leverancier van slimme storage-oplossingen voor virtualisatie- en cloud-omgevingen, kondigt ondersteuning aan voor VMware vSphere 6. Deze nieuwe versie van het virtualisatieplatform komt binnenkort uit en is het paradepaardje van VMware. Als partner van VMware binnen het VMware vSphere Virtual Volumes-programma, is Tintri voornemens om ondersteuning voor VMware vSphere Virtual Volumes in zijn oplossingen op te nemen.

Het huidige aanbod van Tintri omvat applicatiebewuste storage-oplossingen die overzicht en beheer op VM-niveau bieden. Deze oplossingen zijn geschikt voor omgevingen met VMware vSphere 5 en hoger die gebruikmaken van het NFS-protocol. Tintri breidt deze ondersteuning nu uit naar vSphere 6 (met NFS) en naar vSphere Virtual Volumes. Klanten profiteren daarmee van de vrijheid om beide technologieën tegelijk te gebruiken binnen één VMstore.

Ook nieuw is het Tintri Management Pack for vRealise Operations. Dat biedt opslagstatistieken, trendgegevens en inzichten op het niveau van virtuele machines. Het beheer en de probleemoplossing rond opslag binnen grootschalige virtualisatie-omgevingen en private clouds, wordt hiermee kinderspel.

Voor klanten die een OpenStack-omgeving op hun bestaande VMware-infrastructuur willen laten draaien, komt Tintri met de ondersteuning voor VMware Integrated OpenStack. Klanten profiteren hiermee van de stabiliteit en grootzakelijke functionaliteit van VMware vSphere in combinatie met de inzichten in het opslagbeheer en efficiënte prestaties van hun storage-systeem van Tintri.

De oplossing van Tintri maakt het mogelijk om snel virtuele machines aan te leveren, te klonen en uit de roulatie te nemen. Daarmee is aan de belofte aan klanten om te zorgen voor snellere cloud-implementaties in OpenStack voldaan.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5226802). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×