Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dassault introduceert Solidworks Design

 

3d-experience specialist Dassault Systèmes introduceert Solidworks Industrial Design. Deze oplossing omvat intuïtieve ontwerptools en een samenwerkingsomgeving waarmee ingenieurs en ontwerpers creatieve ideeën snel kunnen vormgeven. De applicatie is gebaseerd op het Dassault Systèmes 3dexperience-platform en een aanvulling op Solidworks 2015.

Solidworks Industrial Design van Dassault versnelt het ontwerpen van industriële producten met intuïtief te gebruiken cloudgebaseerde tools. Designers kunnen met behulp van driedimensionale organische vormen sneller ideeën uitwerken en deze in een sociale samenwerkingsomgeving met andere betrokkenen delen. Vanaf het eerste concept tot en met het definitieve product, onafhankelijk van tijd en locatie.

Tot nu toe beperken veel ontwerpapplicaties de creativiteit van designers. Door bijvoorbeeld data-incompatibiliteit en gebrekkige mogelijkheden voor communicatie met engineers uit andere vakgebieden. Bovendien is het vergelijken van alternatieve concepten vaak lastig. Solidworks Industrial Design elimineert die beperkingen met een intuïtieve en flexibele modeleeromgeving voor het totale industriële ontwikkelproces. Verder zorgt de integratie met het Dassault Systèmes 3dexperience-platform voor alle datamanagement en benodigde samenwerkingsmogelijkheden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5233975). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×