Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP introduceert HP Spectre x360-laptop

 

HP kondigt de HP Spectre x360 aan, een ultradunne notebook met een 13,3 inch beeldscherm. Met een batterijduur van 12,5 uur en een ultra dun design is de HP Spectre x360 in de ogen van de fabrikant een must-have

De HP Spectre x360 is dun vormgegeven met een CNC aluminium behuizing van 15,9 millimeter en weegt 1,49 kilo. De HP Spectre x360 oogt natuurlijk dankzij machinaal gesneden en gepolijst metaal. Met de HP Spectre x360 kan eenvoudig geschakeld worden tussen notebook en tablet. Voor werk kunnen gebruikers de notebook stand activeren, voor entertainment de tentmodus en voor mobiel gebruik de tabletstand. Om het beeldscherm soepel om te klappen maakt de Spectre x360 gebruik van innovatieve scharnieren met drie spiraalvormige tandwielen voor gesynchroniseerde en nauwkeurige beweging. De scharnieren zijn zo ontworpen dat de HP Spectre x360 ook dichtgeklapt zijn slanke vorm behoudt.

De HP Spectre x360 is uitgerust met een volledig 1,5 millimeter reistoetsenbord om gebruikers een comfortabele en vertrouwde beleving te bieden tijdens het gebruik. Het touchpad is extra breed ter verbetering van alledaags gebruik.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5236654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×