Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

HP brengt HP Cloudline op de markt

 

HP introduceert de HP Cloudline. De HP Cloudline is een nieuwe reeks van compute platforms die zorgt dat serviceproviders it-architecturen op grote schaal kunnen gebruiken. Het product levert optimale efficiëntie van het data center en een grotere flexibiliteit (Agility) voor de cloud serviceproviders.

De nieuwe HP Cloudline serverreeks is het resultaat van de HP-Foxconn joint venture. HP Cloudline combineert het compute- en service leiderschap van HP met hoog volume voordelen van een original design manufacturer (odm) sourcingmodel, aldus de leverancier. Het levert de mondiale schaal, ondersteuning, diensten en het management dat de serviceproviders nodig hebben. HP Cloudline minimaliseert risico’s met klant specifieke oplossingen, een wereldwijde toeleveringsketen en een dienstenpakket voor dienstverleners.

HP Cloudline-systemen zijn gebouwd op een open design filosofie met behulp van open componenten om het aanpassingsvermogen te vergroten en de integratie te vergemakkelijken. HP Cloudline ondersteunt open management tools, zoals Openstack-technologie en maakt gebruik van standaard industrie interfaces, zoals intelligent platform management interface (IPMI). Hierdoor integreert HP Cloudline eenvoudig in een multi-vendor omgeving. HP Cloudline rackservers zijn alleen op rack-schaal verkrijgbaar met een exacte klantafhankelijke hoeveelheid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5243515). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×