Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Diskbay Online ook vanuit Solcon leverbaar

 

Tuxis levert de dienst Diskbay Online (nas in het datacenter) nu vanuit Ede (BIT) én Apeldoorn (Solcon), twee locaties die meer dan dertig kilometer uit elkaar liggen. Het is nu mogelijk om op beide locaties schijfeenheden te plaatsen en zo een geografisch gescheiden opslag van data te realiseren. Vooral voor klanten van BIT en Solcon kan deze uitbreiding erg interessant uitpakken.

Tuxis kon al geografisch gescheiden colocatie aanbieden op locatie die vijfhonderd meter uit elkaar liggen, maar dat bleek in sommige gevallen te weinig. Naast de locaties van BIT (Ede) heeft Tuxis nu dus ook de beschikking over ruimte bij Solcon (Apeldoorn). BIT en Solcon bieden, naast hun technische faciliteiten, een gigabit verbinding aan wanneer er colocatie wordt afgenomen in beide datacenters.

Bij Diskbay Online worden de schijven - die altijd eigendom zijn van de klant - in het datacenter geplaatst, waarna ze bereikbaar gemaakt worden door middel van een vps met Freenas of Debian. De klant kan vervolgens bepalen hoe de schijven ingezet moeten worden. Als de data snel beschikbaar moet zijn in geval van disaster recovery, kunnen de schijven 24×7 opgehaald worden op de locatie waar ze ingezet zijn.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5709509). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×