Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barton Systems levert opslagsysteem voor MKB

 

Verkeer

Barton Systems heeft in samenwerking met Microsoft een opslagsysteem voor middelgrote en grote ondernemingen ontwikkeld. Zo kunnen bedrijven een standaard Windows-omgeving gebruiken voor het opslaan van grote hoeveelheden bedrijfskritische gegevens.

De opslagsystemen van Barton Systems werken met geselecteerde hardware van Dell, HPE en Lenovo, op basis van Storage Spaces Direct. Dat is een onderdeel van het besturingssysteem Windows Server Nano, een afgeslankte versie van Windows Server 2016.

Additionele software biedt mogelijkheden op het gebied van beschikbaarheid, automatische configuratie en beheer. Barton gebruikt standaard x86 server-hardware. Vergeleken met de traditionele san- en nas-opslagsystemen biedt Barton naar eigen zeggen tegen een vergelijkbaar budget hogere prestaties, meer capaciteit, flexibele groeimogelijkheden en vooral veel eenvoudiger beheer.

Met de managed storage-dienst van Barton kunnen bedrijven rekenen op ondersteuning. Mogelijke software-updates worden automatisch uitgevoerd en klanten ontvangen maandelijks een rapport dat de overeengekomen service levels evalueert. De opslagsystemen en het netwerk worden bovendien constant gemonitord.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5903007). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×