Managed hosting door True

Product: Veqs online vCards

Dit artikel delen:

Veqs introduceert de Veqs online vCards, digitale visitekaartjes die eenvoudig actueel te houden zijn. De kaarten zijn compatibel met traditionele vCards, maar hoeven niet als bijlage in e-mailberichten te worden verstuurd. In plaats daarvan zijn de gegevens direct online beschikbaar.

De nieuwe vCards van Veqs worden online gemaakt en opgeslagen. Hierdoor hoeft er geen bijlage meer aan e-mailberichten te worden toegevoegd, maar volstaat het plaatsen van een linkje. Door daar op te klikken kan de ontvanger de informatie direct bekijken. Het inscannen, handmatig invoeren of kopiëren van visitekaartjes is dus overbodig. De gegevens zijn compatibel met gangbare digitale adresboeken van telefoons, pc's en pda's. Relaties kunnen de Veqs online vCard daardoor rechtstreeks in hun adresboek opnemen. Veqs biedt zowel accounts voor één gebruiker als groepsaccounts.  

Veqs vCards zijn gratis in een basisversie met een beperkt aantal adresvelden. Extra functies als aanvullende contact- en bedrijfsgegevens, weblinks, reclame en gps-coördinaten voor navigatiesystemen zijn tegen betaling beschikbaar.

www.veqs.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

leuke toepassing, gebruik het sinds enige tijd. Goede respons van mijn zakelijke relaties!

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-14T10:10:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.