Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Caretaker Antispam nu ook voor Exchange

Dit artikel delen:

Beveiligingsspecialist SpicyLemon Caretaker Antispam voor Microsoft Exchange Server in het productassortiment opgenomen. Dit spamfilter is ontwikkeld door SurfRight en is volgens de leverancier de enige antispam-oplossing die centraal up-to-date wordt gehouden. Het product heeft na installatie geen verdere configuratie nodig.

SpicyLemon levert al Caretaker Antispam voor losse werkstations en consumentencomputers, maar nu is er ook een zakelijke editie beschikbaar voor gebruik met Exchange Server. Bij andere spamfilters zijn gebruikers of beheerders verantwoordelijk voor de effectiviteit ervan, aangezien ze het product moeten aanleren wat wel en geen gewenste e-mail is. Caretaker neemt deze zorg weg en vereist na installatie geen verdere handelingen.

Caretaker Antispam voor Exchange Server wordt centraal geïnstalleerd door middel van twee losse bestanden, ExchangeOne en ExchangeTwo. Hierdoor is het spamfilter betrouwbaar en automatisch bij te werken, zonder dat het de werking van Exchange beïnvloedt. Het filter scant berichten op individuele postbussen en openbare mappen en plaatst ongewenste en gevaarlijke e-mailberichten in een aparte map per gebruiker. Door de centrale aansturing is er geen training nodig van gebruikers of beheerders.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.