Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PostPath Server High Availability Edition v2

 

PostPath brengt Server High Availability Edition v2 op de markt. De nieuwe versie is een op standaard technologie gebaseerde oplossing met open systeem voor de e-mail- en samenwerkingstoepassingen van een bedrijf. PostPath-distributeur Abraxax biedt het pakket als alternatief voor Microsoft Exchange.

PostPath Server High Availability Edition v2 is een complete e-mail- en samenwerkingsserver en is volgens ontwikkelaar PostPath een compatibel en laagdrempelig alternatief voor Microsoft Exchange. Het pakket heeft onder meer geïntegreerde functies voor het waarborgen van de service in geval van storingen in de onderliggende hardware of netwerksystemen.

De server van PostPath gebruikt een voortdurend consequente bestandsgebaseerde gegevensopslag in plaats van de gesloten en propriëtaire JET-database van Microsoft Exchange. Door de prestaties en capaciteiten van machine-afhankelijke bestandssystemen van servers op die manier te benutten, is het mogelijk om open en op standaard technologie gebaseerde gereedschappen toe te passen, waaronder RedHat Cluster Server, DRBD en Linux-HA. Daardoor vereenvoudigen de implementatie en het beheer van e-maildiensten met een hoge beschikbaarheid.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2665297). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×