Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Adobe Flash Player 10 beschikbaar

 

Adobe Systems maakt bekend dat Flash Player 10 beschikbaar is. Interactieve designers en ontwikkelaars kunnen de nieuwe, expressieve features en de visuele prestatieverbeteringen in Flash Player 10 inzetten voor een verbeterde creatieve besturing. Hiermee kunnen zij aan gebruikers aantrekkelijke webapplicaties, interactieve content en hoge kwaliteit video's leveren via verschillende browsers en op alle belangrijke besturingssystemen.

Adobe Flash Player 10 biedt ondersteuning van aanpasbare filters en effecten, native 3D-transformatie en -animatie, geavanceerde audioverwerking en gpu-hardwareacceleratie. De flexibele tekstverwerker in Adobe Flash Player 10 voorziet interactieve designers en ontwikkelaars van meer lay-out opties voor tekst en een betere creatieve besturing.

De vernieuwde flash-speler van Adobe breidt ook de mogelijkheden van de Adobe Creative Suite 4-productlijn uit met nieuwe niveaus van Flash-integratie om de samenwerking te stroomlijnen en de ontwerp/ontwikkel-workflow te verbeteren. Interactieve designers en ontwikkelaars kunnen persoonlijke filters en effecten creëren met Adobe Pixel Bender, dezelfde technologie achter veel filters en effecten in Adobe After Effects CS4-software. Flash Player 10 biedt ook nieuwe mogelijkheden en prestatieverbeteringen in Adobe Flash CS4 Professional, de authoring-omgeving om interactieve ervaringen te creëren. Dit bevat ook 3D-effecten die eenvoudig te gebruiken zijn en het mogelijk maken voor designers om ontwerpen in 2D eenvoudig om te zetten en te animeren in 3D.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2741252). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.