Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Brother ontwikkelt Label App voor Facebook

 

Brother heeft een unieke app voor facebook ontwikkeld. Met deze app kunnen Facebook gebruikers in een paar simpele stappen foto's online van leuke of grappige teksten voorzien en deze delen met vrienden. Hiermee wordt foto's bewerken en delen nog leuker en interactiever!

Hoe werkt de Brother Label App? Kies een favoriete foto uit je (facebook) album en verzin een leuke tekst voor het label. De kleur, formaat en de plek van het label kan naar wens aangepast worden. Nog een label toevoegen? Dat kan! Tot slot wordt de foto bewaard en staat hij klaar om te delen met vrienden.

Het idee voor de app is ontstaan vanuit de mobiele P-touch beletteringsystemen. Naast functioneel kan labelen namelijk ook heel leuk zijn. Met de P-touch modellen van Brother is het voor iedereen gemakkelijk om altijd en overal te labelen. Dit gemak is doorvertaald naar de online wereld. Het resultaat is de Brother Label App die nu via Facebook gebruikt kan worden. Er zijn tevens leuke prijzen te winnen voor de foto's met het leukste of origineelste label.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4280991). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×