Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Akamai en Riverbed samen in SaaS-oplossing

 

Internet- en wan-optimalisatietechnologie bieden oplossing voor versnelling van SaaS-applicatieperformance op hybride cloud-netwerken. De Steelhead Cloud Accelerator is een gezamenlijke oplossing die Akamai’s internet-optimalisatietechnologie en Riverbed’s wide area network (wan)-optimalisatietechnologie combineert voor het verbeteren van end-to-end-optimalisatie voor software-as-a-service (SaaS)-applicaties.

Door Akamai’s Intelligent Platform en de wan-optimalisatietechnologie van Riverbed samen te voegen, hebben beide organisaties de eerste oplossing ontwikkeld die performanceproblemen - veelal veroorzaakt door hybride cloud-netwerken - voorkomt. Dit is met name belangrijk voor organisaties die de hoeveelheid traffic op backhaul links willen verlagen en aangeven minder bandbreedte-upgrades nodig te hebben.

De Steelhead Cloud Accelerator is een extra toevoeging op de bestaande Steelheads, verkrijgbaar via een abonnement. Voor het uitrollen van de applicaties is het niet nodig om wijzigingen door te voeren. Het aanbrengen van veranderingen binnen de SaaS-infrastructuur van leveranciers is ook niet noodzakelijk. Het maakt hierbij niet uit waar de applicatie beschikbaar wordt gesteld of waar de eindgebruiker is gevestigd. De oplossing kan ongeacht de combinatie van fysieke, virtuele en cloud-infrastructuren worden geïmplementeerd. Organisaties hoeven slechts een enkele Steelhead Cloud Accelerator uit te rollen om iedere SaaS-applicatie voordeel te laten behalen uit de gezamenlijk ontwikkelde oplossing van Akamai en Riverbed. Steelhead Cloud Accelerator biedt verbeteringen voor SaaS-applicaties; Google Apps, Salesforce.com en Microsoft Office 365.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4436338). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×