Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Freelas.net geeft freelancer de ruimte

Dit artikel delen:

Freelas.net introduceert een social media site die zorgt voor meer transparantie in de ZZP markt Uit een verkennend onderzoek van Freelas.net blijkt dat 95 procent van de freelancers de marge van tussenbureaus te hoog vindt ten opzichte van de geboden toegevoegde waarde.

90 procent van de freelancers zegtt daarnaast de opdracht bij meerdere tussenbureaus tegen te komen. Driekwart van de freelancers weet dan niet bij welk tussenbureau zich aan te bieden. Het blijkt dat diverse tussenbureaus opdrachten op websites plaatsen terwijl ze zelf niet de opdrachtgever vertegenwoordigen.

Het onderzoek is voor Freelas.net reden om live te gaan met hun nieuwe site: http://www.freelas.net Freelas.net is meer dan een combinatie van een sociaal netwerk en een freelance marktplaats. Op Freelas.net vind je alle projecten, freelancers, tussenpersonen, projecteigenaren, freelancediensten en de dienstenleveranciers. Middels ratings en reviews kun je direct het kaf van het koren scheiden.

Gebruikers met goede ratings komen eerder terug in het zoekresultaat en met de reviews op hun profiel kunnen zij zich goed presenteren richting opdrachtgevers. Zo is de zoekengine en je profiel ook meteen een Wall of Fame. Als de gebruiker geen goede service levert, en dus slechte reviews krijgt, verandert zijn profiel automatisch in een 'Wall of Shame'. Zo komen de slechte tussenpartijen vanzelf bovendrijven.

Freelas geeft de resultaten van een kleine vijftig marktplaatsen waardoor de freelancer zich niet overal zelf hoeft in te schrijven. Deze marktplaatsen zijn alleen van directe opdrachtgevers en hierdoor zit de freelancer direct bij de juiste partij aan tafel. Deze marktplaatsen worden veel gekopieerd door tussenbureaus maar op Freelas ziet de freelancer meteen wie de echte opdrachtgever is. Dit geeft vele voordelen aan de freelancer zoals meer tijd om te reageren, de opdrachtgever krijgt altijd de aanbieding van de freelancer te zien.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.