Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Infopact breidt Allesin1 uit met VDSL

 

Infopact, leverancier van ip-communicatieoplossingen voor de zakelijke markt, breidt haar Allesin1 portfolio uit met vdsl-verbindingen. Door gebruik te maken van vdsl-verbindingen kunnen klanten profiteren van hogere internetsnelheden.

Bedrijven zijn steeds afhankelijker van een goede en snelle internetverbinding. Bovendien neemt de hoeveelheid informatie en de grootte van bestanden die via internet worden uitgewisseld sterk toe. Daardoor hebben ondernemers steeds vaker behoefte aan grotere bandbreedtes. Om aan deze wens tegemoet te komen heeft Infopact vdsl toegevoegd aan het Allesin1 portfolio. Zo wordt een snelle internetverbinding op een laagdrempelige en eenvoudige manier bereikbaar voor ondernemers. Op deze verbinding kunnen bedrijven internet bovendien combineren met andere Allesin1 diensten zoals pin, telefonie, fax en alarm.

Infopact Allesin1 VDSL biedt een uploadsnelheid tot 5 MB en is het mogelijk om downloadsnelheden te halen van 50 MB per seconde. Dit is een ruime verdubbeling ten opzichte van de standaard adsl-verbindingen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4551635). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.