Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Devolo komt met dLAN 200AVpro mini

Dit artikel delen:
devolo dLAN 200AVpro mini

De dLAN 200 AVpro mini versterkt het dLAN Professional-portfolio van Devolo. De compacte 200 Mbps-adapter is uitgerust met remote managementfuncties en kan zo centraal bediend worden. De architectuur laat daarbij toe tot 64 adapters binnen een netwerk te gebruiken. De dLAN 200 AVpro mini is uitgerust met een lan-aansluiting waarop eindapparatuur en netwerkswitches aangesloten kunnen worden.

Als. naar eigen zeggen, enige fabrikant biedt Devolo een professionele, via software beveiligde bewaking en management van dLAN powerline-adapters. De krachtige remote managementstool AVpro manager ondersteunt de beheerder bij de configuratie en monitoring van het powerline-netwerk. Een dLAN Professional-installatie met dLAN 200 AVpro miniadapters kan op die manier efficiënt gemonitord en gestuurd worden, maar kan ook aangepast worden aan het toepassingscenario: zo kunnen bijvoorbeeld verschillende adapterfuncties zoals PowerSave, encryptieknop en status-led's gedeactiveerd worden. Firmware updates kunnen net zo comfortabel op alle adapters in het totale netwerk gedaan worden.
 
De 128 Bit aes-encryptie garandeert een veilige gegevensdoorvoer binnen het dLAN Powerline-netwerk. De dLAN 200 AVprois uitgerust met de feature ‘Quality of Service’ die zorgt voor bijzonder stabiele verbindingen. Een storingsvrije overdracht van real-time diensten zoals voice over iptv is gegarandeerd omdat er automatische voorrang wordt gegeven aan transmissie van data. Devolo garandeert een energie-efficiënt gebruik dankzij de Dynamic PowerSave-technologie. Deze feature laat een dynamische aanpassing van het energieverbruik toe – de adapter schakelt automatisch in stand-by wanneer het aangesloten netwerkapparaat gedeactiveerd wordt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-11-28T13:42:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.