Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Capestone presenteert 4G router en USB-modem

Dit artikel delen:

Capestone presenteert als eerste distributeur in Nederland een 4G usb-modem en 4G Wi-Fi router die geschikt zijn voor de nieuwe generatie snelle mobiele netwerken. Met deze nieuwe producten kunnen consumenten en bedrijven direct profiteren van mobiele breedbandverbindingen die tot tien keer sneller zijn dan huidige 3G verbindingen.

De Netcomm Wireless 4G100W van Capestone is een mobiele Wi-Fi-hotspot en -router in één en kan overal verbinding maken met een 4G-netwerk. Indien een 4G-netwerk niet beschikbaar is, schakelt de router automatisch over op conventionele 3G-netwerken. De router levert een download snelheid van 100 Mbps en upload snelheid van 50 Mbps. Tot maximaal zestien Wi-Fi-apparaten kunnen gelijktijdig verbinding leggen met de Netcomm Wireless 4G 100W. Er zijn daarnaast drie lan-poorten aanwezig, zodat ook een bekabeld netwerk gecreëerd kan worden.

Met het nieuwe Option Beemo LTE USB-modem kan een computer of laptop klaargemaakt worden voor de toekomst. Met het usb-modem kan op een computer of laptop heel eenvoudig een snelle internetverbinding worden opgezet. Het usb-modem is geschikt voor zowel nieuwe 4G-netwerken als bestaande 3G-netwerken. Met het modem kunnen over 4G-netwerken download snelheden tot 100 Mbps en upload snelheden tot 50 Mbps behaald worden.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.