Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Open-Mesh introduceert dualband MR900

Dit artikel delen:

De Open-Mesh MR900 is een dualband 2.4GHz & 5GHz accesspoint en werkt met 3x3 MIMO, 900 Mbps geschikt voor Cloudtrax. Met de introductie van dit model heeft openmesh nu ook een accesspoint voor de twee frequentie banden in één compacte behuizing.

Met de MR900 biedt Open-Mesh support voor legacy 2.4GHz apparaten, en kunnen apparaten met 5GHz support ook optimale verbinding opzetten. De 5GHz band heeft minder last van interferentie. Perfect voor high-traffic gebieden zoals cafés, lobby’s, conferentie ruimtes. et cetera. De unit heeft zes interne antenne's en met de 3x3 MIMO kunnen ook hoge Wi-Fi-snelheden gehaald worden (450mbps+450mbps).

De unit wordt ook met de 5xx-firmware geleverd, waardoor alle 5xx-functionaliteit (zoals facebook login, Layer 7 Deep Packet Inspection, OS fingerprinting,...) ook gratis beschikbaar is op de MR900.
Verder heeft de unit een gigabit aansluiting en is er ook een outdoor behuizing verkrijgbaar waardoor deze ook voor buitenlocaties ingezet kan worden.

De MR900 kan in één cloudtrax netwerk gecombineerd worden met andere OM2P/OM5P units. Het accesspoint kan van stroom worden voorzien via een direct aangesloten power supply of via een standaard 802.3af PoE switch. Alle functionaliteit van Cloudtrax is volledig gratis waarbij er dus geen maandelijks terugkerende kosten zijn. Het enige wat men nodig heeft is eenmalig de aanschaf van de Open-Mesh-hardware.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-11-11T13:16:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.