Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Somfy levert slimme verlichting

 

Het Somfy Lighting Pack (Smart Home) is het startpakket van Somfy om verlichting in huis op afstand te bedienen. Dit pakket bestaat een Somfy-box en twee afstandbedienbare stekkers. Met Somfy Smart Home valt direct de verlichting in een huis te bedienen met smartphone of tablet.

Het Somfy Smart Home-pakket bestaat uit het Somfy TaHoma-systeem voor in huis. Daarbij krijgen gebruikers twee afstandsbedienbare stopcontacten waarmee zij direct de verlichting met smartphone of tablet kunnen bedienen. Er kan ook een multistekkerdoos op het afstandbedienbare stopcontact aangesloten voor nog meer verlichting op afstand.

Tevens is er een zogeheten Scenariospeler waarmee twee slimme thuisscenario's op de Somfy TaHoma bediend kunnen worden. Bijvoorbeeld het uitschakelen van de lichten beneden en het aanzetten van het licht boven wanneer men naar bed gaat of het huis uitgaat.

Het Somfy TaHoma huisautomatiseringssysteem is uit te breiden met onder andere sensoren en camera's waarmee ook de beveiliging of de verwarming in huis automatisch kan worden geregeld.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5666421). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×