Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Sybase analyseplatform voor trading specialisten

 

Sybase introduceert RAP - The Trading Edition, een analyseplatform waarmee partijen op de kapitaalmarkten hun trading-, risico- en portfoliobeslissingen beter en sneller kunnen nemen. Met een volledig, diepgaand inzicht in de markt kunnen de risico's daarbij aanmerkelijk beperkt worden.

Met RAP - The Trading Edition van Sybase kunnen professionals op de kapitaalmarkt grote hoeveelheden marktgegevens in realtime vastleggen en consolideren en historische handelsinformatie van vele jaren bij hun analyses betrekken. De opgeslagen gegevens worden daarbij tot 70 procent gecomprimeerd terwijl de opgeslagen informatie vele terabytes kan omvatten. Desondanks is de analysesnelheid tien tot honderd maal hoger dan die van vergelijkbare analyseplatforms.

Het nieuwe analyseplatform kan ook van gebruikt door kwantitatief analisten, risicomanagers en compliance officers. Analisten kunnen krachtige kwantitatieve modellen voeden met marktgegevens van vele jaren en met handelshistorie en referentiegegevens, waarna complexe analyses geen uren maar veelal enkele minuten vergen. Risicomanagers kunnen de exposure van hun firma per uur bijhouden, wat het totale bedrijfsrisico beheersbaar maakt en vermindert. Voor compliance officers biedt het platform uitgebreide mogelijkheden om de handelsactiviteiten te toetsten aan de nieuwste compliance vereisten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2561517). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×