Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Reasult lanceert Rendement voor woningcorporaties

 

Softwareleverancier Reasult komt met de module Rendement voor woningcorporaties. Met deze nieuwe module krijgen corporaties gedetailleerd inzicht in zowel het direct, indirect als het totaal rendement van hun vastgoed. De module leest de financiële systemen van de woningcorporatie uit en koppelt kosten, opbrengsten, (des-)investeringen, de geboekte marktwaarde en herwaardering rechtstreeks aan woningen.

De rendementscijfers worden in de module Rendement van Reasult aangeboden in een gebruiksvriendelijke analyse-omgeving en zijn te vergelijken op alle niveaus van vestiging, stad, wijk en buurt tot op individuele complexen en op basis van een groot aantal woningkenmerken. Corporaties kunnen met de module vanaf nu geavanceerde analyses maken om hun vastgoedsturing te professionaliseren.

Op dit moment hebben de meeste woningcorporaties vooral inzicht in de kosten en opbrengsten op portefeuilleniveau. Het verdiepen van dit inzicht naar complexniveau vereist voor veel corporaties nog een grote inspanning van de administratieve organisatie. De module Rendement maakt gebruik van het laagst beschikbare niveau van financiële boekingen en wijst kosten en opbrengsten van projecten, afdelingen en complexen op eenvoudige en transparante wijze toe aan individuele woningen. Gecombineerd met het taxatiemanagementsysteem van Reasult levert dit objectieve rendementen op het laagst denkbare detailniveau en vele dwarsdoorsnedes.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4534528). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×