Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Abbyy komt met Flexicapture for Invoices

Abbyy Europe, leverancier van documentherkenning, vastleggen van data en taalgerelateerde technologie, kondigt de beschikbaarheid aan van de geautomatiseerde factuurherkennings- en verwerkingsoplossing Abbyy Flexicapture for Invoices.

Flexicapture for Invoices vsn Abbyy verwerkt automatisch facturen die afkomstig zijn van diverse ingangskanalen, papierdocumenten net zo goed als digitale bestanden. Hierdoor kunnen bedrijven aanzienlijk op operationele kosten besparen, de compliance en gegevenskwaliteit waarborgen en de productiviteit door een snellere verwerking verhogen. Van de digitalisering van documenten, extractie, controle en validering van belangrijke gegevens tot de vrijgave en uiteindelijke betaling van factuurgegevens via de boekhoudafdeling, erp en overige back-endsystemen en workflows: de tijd en het werk dat voor de factuurverwerking nodig is, kan aanzienlijk worden verminderd zodat boekhoudmedewerkers zich op hun kerntaken kunnen concentreren.

Met de nieuwe oplossing breidt Abbyy zijn Flexicapture-productreeks uit om een oplossing te kunnen bieden voor de specifieke behoeften van deze belangrijke bedrijfsprocessen. Door gebruik te maken van het complete zakelijke platform voor gegevensvastlegging kunnen klanten nu ook facturen toevoegen aan de lijst met documenten die automatisch kunnen worden herkend en verwerkt, zoals belastingaangiftes, vragenlijsten, contracten of klantcommunicatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-10-09T10:47:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.