Product: Voordelige Unified Communications

Dit artikel delen:

Avaya komt met - naar eigen zeggen - de meest voordelige Unified Communications-oplossingen. Een bedrijf kan al voor 15 eurocent per werknemer per dag beschikken over Unified Communications voor telewerkers en vestigingen. Daarnaast introduceert Avaya de one-X Communicator als onderdeel van de Avaya Unified Communications Standard Edition.

De nieuwe Unified Communications-oplossingen van Avaya bieden essentiële functies voor de dagelijkse bezigheden van medewerkers. De oplossingen omvatten naadloos geïntegreerde software, hardware en services van Avaya en haar partners. Ze vergroten de medewerkersproductiviteit en verbeteren de samenwerking, ongeacht waar medewerkers zich bevinden. Met Unified Communications gaat klantenservice verder dan het contactcenter doordat medewerkers op andere locaties ook in de communicatie te betrekken zijn.

De Unified Communications-oplossingen zijn gericht op de communicatiebehoeften van telewerkers, thuiswerkers en mobiele medewerkers, en integreren vestigingen van bedrijven.

Desktopcommunicatie

Avaya one-X Communicator is een nieuwe Unified Communications-applicatie voor geavanceerde desktopcommunicatie. Het geeft gebruikers vanuit één interface toegang tot een scala aan de meest gebruikte communicatiemiddelen. De oplossing biedt telefoonfunctionaliteit, desktopvideo, voicemail in beeld, rich presence, e-mail en instant messaging, conference bridge-integratie, directories en contactgeschiedenis. Gebruikers kunnen met één druk op de knop iedere gewenste vorm van communicatie starten, ongeacht het gebruikte platform of protocol.

Avaya one-X Communicator is vanaf mei 2008 wereldwijd verkrijgbaar, als onderdeel van de nieuwe Avaya Unified Communications for Teleworkers and for Mobile Workers-oplossing, en als onderdeel van de Avaya Unified Communications Standard Edition.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-25T15:07:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.