Managed hosting door True

Product: Stroomvoorziening voor mobiele apparatuur

Dit artikel delen:

Met de nieuwe PowerTip-opladers van Targus is het mogelijk om zowel een laptop als andere digitale apparatuur gelijktijdig met één en dezelfde stroomvoorziening op te laden. De opladers zijn te gebruiken voor alle gangbare draagbare apparaten zoals alle merken notebooks, mobiele telefoons, PDA's, MP3-spelers en de digitale camera's.

De nieuwe PowerTip-stroomvoorzieningen van Targus zijn toepasbaar voor alle gangbare notebook-merken. Alle stroomvoorzieningen worden geleverd met ‘connector tips voor de nieuwste modellen, en zit de juiste connector niet in de verpakking, dan wordt deze kosteloos nagezonden. Alle connectors zijn aangepast aan het model computer - voor zowel de grootte als de stroomsterkte. Een ingebouwde veiligheidsfunctie zorgt er bovendien voor dat er geen risico is op kortsluiting of dat er schade aan de computer ontstaat, tenzij de connector onjuist gebruikt wordt.

De stroomvoorzieningen zijn handig mee te nemen en verkrijgbaar in uitvoeringen voor gebruik op het werk (of thuis), in de auto of in het vliegtuig. Daarnaast zijn de adapters vaak kleiner en lichter dan de stroomvoorziening die standaard bij de draagbare computer wordt meegeleverd.

Alle stroomvoorzieningen van Targus worden nu geleverd met een speciale oplader die past op de meeste mobiele telefoons, digitale camera's, mp3-spelers en PDA's. Dit betekent dat alle digitale apparatuur tegelijkertijd, met één stroomvoorziening, kunnen worden opgeladen. Bovendien gaat het opladen met deze extra oplader drie keer sneller als het opladen via de usb-poort.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-26T13:20:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.