Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Dualsim PDA met Windows Mobile 6

 

Het Eindhovense Multi Moblie introduceert de Dualsim PDA, een Windows Mobile 6.0 PDA waar twéé simkaarten in kunnen. Met dit toestel is de gebruiker op twee nummers tegelijkertijd bereikbaar. Op het toestel zitten alle opties die een gebruiker mag verwachten. Op het gebied van e-mail worden alle bekende formaten ondersteund.

De Dualsim PDA van Multi Mobile is een tri-band toestel (900/1800/1900)waardoor de gebruiker het toestel bijna overal ter wereld kan gebruiken. Voor e-mail kunnen alle bekende formaten (zoals POP3, SMTP en IMAP4) worden gebruikt. Hiermee kan men dus ook zonder computer, vanaf iedere locatie e-mail ophalen en versturen.

Het toestel heeft aan de achterzijde een 2.0 megapixel camera. De resolutie is instelbaar tot 1600 bij 1200 pixels. Foto's kunnen direct worden verzonden via MMS of mail. In de pda zit ook een microSD-slot om het geheugen uit te breiden. Verbinding met een andere computer, een andere gsm, een draadloze headset of een carkit gaat via bluetooth. In de auto is de gebruiker hierdoor met beide nummers bereikbaar en kan hij kiezen met welk nummer onderweg wil bellen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2451255). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored


Lees ook


Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.