Managed hosting door True

Product: Drieweg-communicatie met AP-7131

Dit artikel delen:

Motorola introduceert het AP-7131 intelligente access point. Dit is het eerste draadloze 802.11n access point gebaseerd op Motorola's WLAN-architectuur. De AP-7131 heeft drie 802.11n radio's, die simultaan een draadloze hogesnelheids-communicatieverbinding, een mesh-verbinding en indringerprotectie ondersteunen.

Het AP-7131 access point met drie radio's van Motorola elimineert de behoefte aan capaciteitsverdeling, terwijl ook geen sensor access point voor beveiliging nodig is. Door de speciale Dynamic Frequency Selection (DFS2) compatibele chipset, de snelle MIPS-netwerkprocessor met hardware-encryptie en de duo Gigabit Ethernet-interface, levert de AP-7131 600Mb/s verbindingen met enterprise-klasse beveiliging.

Motorola's AP-7131 is ontworpen om draadloze netwerk-infrastructuren zowel flexibeler als eenvoudiger te kunnen gebruiken. Het apparaat is stand-alone inzetbaar bij kleine tot middelgrote bedrijven, maar is ook geschikt voor grote netwerken. Het access point ondersteunt daartoe centraal beheer van regionale vestigingen in complexe netwerkinfrastructuren en bijvoorbeeld campus-wlan's. Dit multifunctionele gebruik is ondergebracht in één firmwareversie, dat het aanleggen van grootschalige multi-site draadloze netwerken vereenvoudigt.

Om gebruikers te helpen bij de uitrol van AP-7131 802.11n netwerken, komt Motorola binnenkort met een LANPlanner tool die 802.11n ondersteunt. Deze visualiseert alle locaties van 802.11n toegangspunten, in combinatie met AP-7131 MIMO prestatie-grafieken. Verder vereenvoudigt een Automated Migration Wizard het upgradeproces naar 802.11n.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-02T15:00:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.