Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Product: Ontwikkelingsmodel Unified Communications

 

IT-integrator Dimension Data introduceert zijn Unified Communications Development Model (UCDM). Dit model ondersteunt organisaties bij het bepalen van competenties en mogelijkheden op het gebied van Unified Communications. Op basis hiervan kunnen bedrijven een adequaat implementatieplan opstellen.

Specialisten van Dimension Data in communicatietechnologie ontwikkelden UCDM. Met UCDM speelt Dimension Data in op de groeiende klantvraag naar een model om organisaties te toetsen aan verschillende operationele en strategische competenties. Vervolgens kunnen organisaties met een dergelijk model hun investeringen in unified communications (uc) ordenen op prioriteit.


UCDM biedt organisaties inzicht in hun huidige prestatieniveau, besturingsactiviteiten en strategische uitvoering. Vervolgens helpt het model bedrijven om een stappenplan op maat te ontwikkelen, dat voldoet aan hun specifieke huidige en toekomstige business- en medewerkerseisen.


Het UCDM kan ook als startpunt dienen voor het strategische-planningproces bij een organisatie en als tool om te checken hoe de voortgang verloopt ten opzichte van de planning. Daarnaast kunnen organisaties het model benutten om reeds geïmplementeerde projecten te herzien.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2459997). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees verder

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.