Managed hosting door True

Product: Drie Satellite Pro-notebooks

Dit artikel delen:

Toshiba Information Systems Benelux introduceert de Satellite Pro A300, U400 en P300, een nieuwe serie notebooks bestemd voor kleine bedrijven, zelfstandigen en medewerkers van kleine tot middelgrote ondernemingen. De nieuwe notebooks zijn berekend op de meest uiteenlopende zakelijke toepassingen worden in de loop van het tweede kwartaal van 2008 leverbaar.

De nieuwe Satellite Pro-laptops U 400, A300en P300 van Toshiba zijn uitgevoerd in zilverkleurig titanium met een metallic lcd-klep en voorzien van speakers, webcamera en een microfoon. De notebooks beschikken respectievelijk over een TruBrite 13-inch, 15.4-inch en 17-ich WXGA lcd-scherm, dat voor scherp beeld en heldere kleuren zorgt. Andere verfijningen die het gebruiksgemak ten goede komen, zijn het ‘latch-less' design en de nieuwe touch buttons.

Toshiba speelt met de nieuwe laptops in op de behoeften van gebruikers in kleine en middelgrote bedrijven en ondersteunt toepassingen zoals e-mail, Voice over IP (VoIP), IP-videoconferenties, het creëren van audio- en videocontent en uiteraard de gangbare kantoorapplicaties en productiviteitssuites.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-07T14:21:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.