Zepto Titan notebook

Dit artikel delen:

De Deense notebookproducent Zepto introduceert de Titan, een notebook die slechts 299 euro inclusief btw kost. Het apparaat zal de concurrentie aangaan met de zogeheten subnotebooks. Volgens de fabrikant biedt de Titan echter meer mogelijkheden.

Zepto zet de Titan op de markt, een goedkope notebook waarmee de meeste standaardtaken, zoals tekstverwerken, internetten en beeldbewerking, te verrichten zijn. Ook kunnen er zonder probleem gangbare besturingssystemen op worden geïnstalleerd. Volgens de producent zijn deze mogelijkheden bij de concurrentie (de zogeheten subnotebooks) vaak niet of vrijwel niet aanwezig. De Titan is uitgerust met 15,4" scherm, een 2,0Ghz Celeron M550 processor, 1GB RAM, 80GB harde schijf, cd-brander met dvd-lezer, 3in1-kaartlezer en SiS Mirage grafische kaart. Bovendien kan deze machine volledig naar de wensen van de gebruiker worden aangepast via de configurator op www.zepto.com en www.zeptoshop.nl. Zowel Windows Vista als Windows XP kunnen worden geïnstalleerd. Titan is ook voor Linux getest.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Dit is gewoon een partij opruiming, specificaties zijn toch ook maar 300 euro waard en waarschijnlijk moet je voor Windows bijbetalen dus net zo duur als nu al in een gewone winkel verkrijgbaar is. Waar zit toch jullie journalistieke bevrediging met dit soort berichtgeving.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-17T10:17:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.