Managed hosting door True

Trapeze NonStop Wireless

Dit artikel delen:

Trapeze Networks introduceert NonStop Wireless. Deze oplossing bestaat uit Mobility System Software 7.0, RingMaster Enterprise W-Fi Management 7.0, de Mobility Exchange MX-2800 switch en het nieuwe Mobility Point MP-432. NonStop Wireless is bedoeld als een totaaloplossing voor draadloos werken.

Mobility System Software 7.0

Mobility System Software 7.0 (MSS) bewaakt automatisch de beschikbaarheid en conditie van alle netwerkapparatuur. Wanneer medewerkers zich door het bedrijf verplaatsen om op andere locaties te werken, of weer op hun werkplek terugkeren, past MSS de veranderende bandbreedtebehoeften aan. Hetzelfde geldt als onverhoopt een access point of switch uitvalt. Versie 7.0 bevat diverse verbeteringen en uitbreidingen.

RingMaster Enterprise

Om het ontwerpen, plannen en beheren van draadloze netwerken te vereenvoudigen levert Trapeze de visuele managementsoftware RingMaster Enterprise. Deze ondersteunt zowel AutoCAD-tekeningen als jpg's of gif's voor het importeren van alle plattegronden. Vervolgens brengt de software zelf in kaart waar elke switch en access point het best te installeren is om in alle ruimten maximale dekking te realiseren. Verder verzorgt RingMaster ook de netwerkbeveiliging.

Mobility Exchange MX-2800

De Mobility Exchange MX-2800 is een nieuwe generatie en tegelijkertijd grootste WLAN-switch van Trapeze Networks. Deze ondersteunt maar liefst 12.000 actieve clients met een maximale verwerkingssnelheid van 28 Gbps. Voor nog grotere netwerken kunnen tot 64 MX-2800's virtueel worden geclusterd om maximaal 32.700 access points te ondersteunen.

Mobility Point MP-432

Het nieuwe Mobility Point MP-432 is het eindpunt van NonStop WLAN's. Deze MP ondersteunt via twee onafhankelijke antennes simultaan 2.4 Ghz en 5 Ghz 802.11 a/b/g en n netwerken, terwijl ze ook zijn uitgerust met een dubbele Gigabit-verbinding en power-over-Ethernet-ondersteuning.

http://www.trapezenetworks.com/
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-23T13:37:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.