Managed hosting door True

Sun Ray Unified IP Client van Mitel

Dit artikel delen:

Mitel, leverancier van ip-communicatieoplossingen, en Sun Microsystems, leverancier van it-infrastructuren, introduceren de Sun Ray Unified IP Client van Mitel. Dit is een combinatie van een Sun Ray ultra thin client en een Mitel ip-telefoon.

Sun Microsystems en Mitel hebben de handen ineengeslagen. Het resultaat is de Sun Ray Unified IP Mitel. Deze integreert twee oplossingen (de Sun Ray ultra thin client en een Mitel ip-telefoon) via een speciale Sun Ray-toestelmodule die bevestigd wordt onder een ip-telefoon. Het is ook mogelijk losse Sun Ray ultra thin clients te koppelen aan Mitel IP-telefoons, waardoor de toestelmodule overbodig wordt.
De gebruikers loggen met een persoonlijke en geauthentiseerde Java Card gelijktijdig in op zowel de Mitel IP-telefoon als de Sun Ray ultra thin client. Ze beschikken zo over een complete, beveiligde unified communications-omgeving met geïntegreerde spraak- en datadiensten.
De gecombineerde oplossing is energiezuinig. De Mitel IP-telefoons en de Sun Ray ultra thin clients hebben een verbruik van respectievelijk 3,3 watt en 4 watt.
Mitel Partners die in de Benelux de Mitel-Sun-combinatie uit willen rollen, kunnen voor ondersteuning bij de integratie terecht bij cards ICT Solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-25T16:06:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.